5-7 dagars leveranstid (vid köp av färg "natur" skickas order nästkommande arbetsdag). Alltid fraktfritt när ni handlar för 5000 SEK*

Alltid svensktillverkat

Pauline Danielsson och Philip Hurtig Andersen
Idé

Själv är bäste dräng.

Philip Hurtig Andersen och Pauline Danielsson startade Recal för att de helt enkelt såg ett behov av trädgårdsprodukter i aluminium. Idag både formger och producerar de stilrena trädgårdsprodukter i aluminium till ett överkomligt pris i småländska Åminne, strax utanför Värnamo.

Philip Hurtig Andersen fabrik Åminne
Fabrik

Från ax till limpa.

Det är i fabriken i Åminne som idéerna kommer till liv och blir till faktiska produkter. Härifrån sker alltifrån formgivning och tillverkning till paketering och lastning av produkter.

Staketstolpe Bolmen Hörnstolpe Natur
Material

Brutet ur berg.

Aluminium är såväl snyggt som en del av det naturliga kretsloppet. Det är visserligen ganska energikrävande att förädla aluminium, men redan efter första återvinningen är det mer energieffektivt än andra, liknande material.

  • Lätt men ändå starkt
  • Låg korrosionsbenägenhet
  • Bra för miljön
Återförsäljare

Många järn i elden.

För att lättast nå Recals sortiment finns det flera vägar att gå. Utöver den egna shoppen här på hemsidan finns många återförsäljare runt om i Sverige som är redo att hjälpa dig hitta det du söker.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.